torstai 30. syyskuuta 2010

Mikä tuuri

Löysin eurolla ison miesten neuleen. Se oli ohutta laatuvillaa ja lempi väriäni. Heitin kahdesti pesukoneeseen, jotta vähän tiivistyisi. Levitin lattialle ja silmäilin, miten saisin siitä kaikki osat käyttöön. Siksakkailin myssyn ja lapaset hihoista. Helmasta teen polvipituisen villahameen. Ja vielä saan jotain pientä lopuista. Olen tyytyväinen tähän!20 kommenttia:

 1. Se on helppoo kun osaa :) Kyllä oot näppärä tyttö!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa kekseliäisyyttä!!!! (hö, miksen ite oo keksinyt? ) :D

  VastaaPoista
 3. Huippua! Kierrättämisen ydin on löytynyt. Pienellä rahalla jotain paljon kauniimpaa tilalle. Yhdestä tuli kolme. Ja aivan kuin uusia.
  ...ps... jatkoin näpistelyn ketjua ja lainasin punaista väriä. :)

  VastaaPoista
 4. Pirkko: Tein tästä helpon mallin. Käsi päälle vaan ja piirsin. JOskus olen tehnyt oikein kunnon kaavoillakin lapasia.

  Heidi: Vanhat villapaidat on ihan ehtymätön materiaali. Paas koittaen!

  Papu: eikun punainen kiertoon!

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno idea!!! Nyt vaan pikkupakkasia odottelemaan. Tosin aamuisin lapaset ovat ihan tarpeen jo!

  VastaaPoista
 6. Tuntuu kivalta nää tälläset kekseliäisyydet. ettei tarvinnu kenenkään laittaa villapaitaaa roskiin. Ja että vielä lopputuloksestakin tuli hieno!

  VastaaPoista
 7. voi että miten hieno juttu! mulla on kasa vaatteita ja kankaita joita olen kirppareilta haalinut miettien, että jonain päivänä tuunaan niistä jotain. no, siellähän ovat, suurin osa edelleen.. ;)

  VastaaPoista
 8. Jestas ettà ovat hienot ja hyòdyllisen kàytànnòlliset. Tossut lopuista, ehdotan. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 9. Minäkin oon katellu sillä silmällä neuleita kirpparilla, ei oo vielä sopivaa vastaan tullut. Värit ja laatuhan se ratkaisee.

  VastaaPoista
 10. Nyt melkein kaduttaa, että ostin tänään pipolankoja.. Toisaalta, pipo tulee tytölle, joka joutuu aika paljon käyttämään isosiskojen vanhoja vaatteita, joten annan itselleni anteeksi :)
  Natsaa värit hyvin sen takin kanssa josta kirjoitit pari postausta sitten :)

  VastaaPoista
 11. Että tuolla tavallakin voi tehdä. Olen ihan hämmentynyt täällä, kun olen ihan onneton käsityöhommissa. Nyt pitäisi ommella verhoihin käänteet ja kerään voimia.

  VastaaPoista
 12. Uusiokäyttöä parhaimmillaan! Mäkin haluan! Kirppiskierros taitaa olla edessä ;)

  VastaaPoista
 13. Ihanaa ja luovaa tuo villapuseon uusiokäyttö, ja hurmaavat kuvat!

  VastaaPoista
 14. Ihanat tumput. Lämmittävät varmasti mukavasti:)

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 15. Mulle on kirpparineuleista tullut vaan tyynyt mieleen eli kiitos ideasta.
  Pienenä minulla itse asiassa oli villahame, josta oli pitänyt tulla paita, mutta äiti ei jaksanut neuloa hihoja :-)

  VastaaPoista
 16. Intianminttu: kiitos!

  Nonna: juu, kyllä on lapaset käytössä. Jos pyöräilee, niin tarvitu jo viikkokaudet.

  Teija, Outi , Minja, Lissu, Elinam: Hamstraan vaatteita, joissa käyttökelpoinen kangas kirppareilta ja kierrätyksestä ja niin ne pyörivät usein minullakin odottamassa sopivaa projektia. Tossuja on tulossa vähän paksummasta villapuserosta!

  VastaaPoista
 17. Eve: niin muuten natsaakin. Lempi väriä tosiaan molemmat. Ihana kun pikkuisesi saa jotain uutta! Muistan miltä tuntui kulkea muiden vanhoissa, vaikka nykyään sitä paljon teenkin vapaaehtoisesti. Vaan siinä ei ollut mitään hohtoa 80-luvulla.

  Kirjailijatar: Ompelen paljon mutta menen aina mistä aita matalin: verhojen kohdalla käytän molemmin puolista liimanauhaa ja vain silitän kiinni! Hyvin pysyy!

  -käännän näin farkkujenkin lahket, jos pitkät!

  Aurinko ja kuu, Leena, A-L:
  Kiitos! Nauttikaa villapaitakeleistä kaikin tavoin!

  Tiina: no mutta hyvä, että äiti oli luova siinä kohdin! Olenkin usein yhdistänyt laiskuuden ja luovuuden. Mitä ei jaksa tehdä kuten muut, se pistää miettimään uusia ratkaisuita! Ja kas sinäkin sait neulemekon, joka oli varmati uniikimpi kuin villapaidat!

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.