keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tuhat ja yksi yötäTäälä ei nyt tapahdu mitään sen kummempaa, kuin että nenäliinapino hupenee ja käytettyjen kasa kasvaa. Jatkan kuvakertomusta viikonlopun juhlista.

* * *

Kokovartalokuorintaa meren mineraalein, naamioita ja voiteita toisensa perään.
Sillä välin, kun saunoimme ja kaaso helli meitä kylpytiloissa ammattilaisen ottein, loihti kokki meille runsaan illallisen yläkerrassa.Talo oli tuoksuja täynnä ja vesipiippu suitsutti omenaisena kunnes laittautumisen aikana hiuslakka syrjäytti ruuan tuoksun.

Kun seurueeseen kuluu kosmetologi, hiusstylisti ja monta visualistia, tulee laittautumisestakin ohjelmanumero. Seuraavana päivänä löytyi runsain mitoin irtohiusta, -ripsiä, ja pinniä.

7 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja!
  Mutta onko ekan kuvan pötköt mustaa makkaraa?

  VastaaPoista
 2. Liivia: Hahah! Nämä ovat viininlehtikääryleitä jossain punaisessa kastikkeessa. Ruokakuvaus totta tosiaan pitäis jättää ammattilaisille, joilla on siihen niksit!

  Mustanmakkaran himo iskee kyllä säänöllisesti. Sitä saa torstaisin työpaikan läheltä s-marketin tuoretiskiltä. Empä olekaan aikoihin hakenut!

  VastaaPoista
 3. Tuosta piipusta, onko makuja monia?

  Kokilla esteettistä silmää!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Vilijonkka, kohta kunnossa taas!

  Anonyymi: No niin oli, silmää. Ja mikä parasta, toimi meidän keittiössä niin omatoimisesti ja kaiken löysi. Ehkä keittiöt on jotenkin järjestykseltään sitten kaikki melko yhteneväisiä.

  En tiedä piipuista muuta, kun että tämä hedelmäinen. Kuulemma on seassa tupakkaa, mutta epäilen sitä. Epäilen, koska inhoan tupakkaa, ja uskon että olisin haistanut sen. Kai niitä variaatioita on monen monta.

  VastaaPoista
 5. Kyllä mulle maistuu mustamakkarakin, jos joku eteen tökkää, mutta viininlehtikääryleet paremmin! Sorry...

  VastaaPoista
 6. Liivia: Kyllä molemmille on hetkensä! Mutta mietin kuinka paljon mustamakkarassa on lapsuuden nostalgiaa mukana. Se oli kuitenkin niitä ainoita valmisruokia maksalaatikon ja pinaattikeiton lisäksi, joilla tuolloin aikoinaan saattoi lapsiperheen aikoja helpottaa. Meille keplasi tuo hätävara joka Tapolan -myymälästä poimittiin matkalla kotiin.

  VastaaPoista

Jos sinulla ei ole tiliä voit jättää terveiset myös valitsemalla "Nimi/url osoite" kenttään voit kirjoittaa nimimerkkisi.